neděle 30. června 2013

Matthew Williamson for Lindex

Jak již bývá zvykem, zatímco léto začíná nabírat na síle a prázdniny pro studenty se neúprosně blíží, módní značky již představují své kolekce pro chladnější období, tedy podzim a zimu, a nebylo tomu jinak ani v případě Lindexu. Prezentace oblečení se konala v showroomu této společnosti z kraje odpoledne, a tak jsme s Anne šli očíhnout, co vlastně můžeme za pár měsíců potkat v ulicích za modely.



A právě na kolekci pro zimní období se podílel britský návrhář Matthew Williamson, který vnesl do oblečení svůj vyhlášený um pro detaily, kaleidoskopické barvy a vzory, jak si dovolím citovat z tiskové zprávy, zatímco podzimní kolekce se liší v barvách i vzorech, které jsou typické spíše pro všednější příležitosti. Já bych volil osobně kombinaci obou dvou směrů, výraznějšího s nikdy neumírající jednoduchostí. Zima v Lindexu je tedy dle mého navržena pro ženu, která ráda vynikne, a tak se v ní nemusí najít úplně každý.

Ale i jako v případě módní přehlídky, já se na oblečení dívám spíše očima fotografa, takže si spíše představím oblečení na modelce, než-li na někom na ulici, a proto musím já zhodnotit především kolekci zimní velmi kladně.



Značka Lindex také myslí na ty méně šťastné, a tak koupí pomáháte! Kolekce tvoří součást kampaně Pink Ribbon společnosti Cancer Society. Celých 10 % z prodejní ceny každého kusu oblečení poputuje na boj proti rakovině prsu.

Má nejoblíbenější kombinace.


A tak to vypadá, že pro mě neatraktivní období na focení, budou o něco příjemnější s touto kolekcí, protože se můžete spolehnout, že v některém z mých projektů jí zahlédnete!
Nakonec patří velký dík především paní Aleně, tamější PR, se kterou je vždycky radost se potkat, a jíž vděčím za pozvání! 

CO ŘÍKÁTE NA KOLEKCI?
Doufám, že si všichni užíváte začátek prázdnin!

A nezapomeňte vyzkoušet štěstí v giveaway o cvočkované psaníčko, právě z již zmíněného Lindexu, kterým si můžete toto volno zpestřit!

1 komentář :