neděle 14. dubna 2013

the spring touch

Když procházím těžkým obdobím, jako například nyní, zázračným způsobem v sobě objevuji skryté vlohy. Naučil jsem se trpělivosti.. a vrátil jsem se k focení přírody. 









18 komentářů :

  1. Asi bys teď měl vidět můj nechápavý výraz. Každopádně, odpoledne Ti ho předvedu, abys měl představu jak takový fotky dokážou vyrazit dech.
    <3

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. ta rvní břečťanová je boží!! a ta s tím mrakem hned za ní. ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Pořád nechápu, jak to děláš. Máš úžasnej talent, jen tak dál. Ráda vidím mladé fotografy, kterým to jde. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi fakt dobrej:) Klobouk dolů Tome ;)
    Ségra Ričmenový :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádhera! Neznám nikoho šikovnějšího, zvlášť v tvém věku! To je pak něco jinýho, když to člověka baví už od mládí .. Jde poznat pokrok, zlepšení, změna pohledu. Ráda tě budu sledovat :)

    OdpovědětVymazat
  7. Od tohodle ta těžká období jsou :) krásně s nimi nakládáš

    OdpovědětVymazat
  8. Možná je to dobře, protože jak vidím, přírodě to tvým pohledem moc sluší. Já hrozně ráda fotím přírodu, nasadím si sluchátka, vezmu foťák a jdu, kam mě jen nohy zanesou, ostřím na to, co mi do oka padne. Je to úžasná relaxace a pročištění hlavy ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádhera. Myslím, že umíš přírodu zachytit stejně jako člověka. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. nádherné, nemôžem sa vynadívať...:)

    OdpovědětVymazat
  11. Dohromady moc hezká série :) Kdybych měla vyzdvihnout jednotlivce, tak se mi líbí hned 2. a pak ta krajina s mrakem :)

    OdpovědětVymazat
  12. krajinka s mrakem je nejkrásnější! :) Takový minimalismus trošku. Méně je více. Nádherný.

    OdpovědětVymazat
  13. Po dlouhé době jsem opět narazila na tvůj blog. Pamatuju si tě ještě z blog.cz a vím, že už v té době mě tvé fotky fascinovaly a měla jsem menší deprese z toho, kolik ti v té době bylo a jak moc dobře už si fotil :D Teď jsem unešena ještě víc. Fotky s modelkami jsou úžasné, o tom žádná. Možná by to opravdu chtělo vyprávět trochu víc příběhu, ale sám si psal, že to máš v plánu. Já jsem ale větším příznivcem focení přírody a dokumentování, proto mě asi nejvíc zaujaly tyhle fotky. Tvorba scény a aranžování modelky je samozřejmě dost těžké, ale myslím, že hlavně ve zdánlivě jednoduchých fotkách jako jsou tyhle je vidět tvůj talent. Máš úžasné oko - i z obyčejné scény dokážeš vytvořit něco kouzelného. A taky se mi hrozně líbí světlo v tvých fotgrafiích. Věřím, že se jednou dostaneš daleko :)

    OdpovědětVymazat